Ønsker du at booke en tur på broen i 2023? Så hold øje med vores hjemmeside, hvor turene løbende bliver lagt op. Du finder ledige billetter her.

 

Ideer og sjove aktiviteter i Efterårsferien

Over 250.000 personer har besøgt Bridgewalking Lillebælt, og aktiviteten ligger nr. 8 over de 10 mest besøgte attraktioner på Fyn denne sommer. De besøgendes reaktioner taler for sig selv:

“Et stykke Danmarks historie!”
“Super aktivitet, fantastisk udsigt – skal opleves!”
“Rigtig god oplevelse for alle aldre”

Besøg Bridgewalking Lillebælt i efteråret 2022!

Efteråret skal bruges på at nyde at bladene skifter farve, kastanjerne falder fra træet, og vinden rusker i os. Der er masser af muligheder for at finde på sjove aktiviteter, både indendørs og udendørs, og de fleste kan kombineres med Bridgewalking i og omkring Middelfart og Fredericia. Læs mere nedenfor og find inspiration og idéer til aktiviteter i efteråret, og køb dine billetter her!

På vej til brovandring i efterårsferien

Kombinér Bridgewalking med andre efterårsaktiviteter

Bridgewalking Lillebælt giver dig rig mulighed for at at opleve det danske efterår i 60 meters højde og en enestående udsigt henover det danske Lillebælt. Se trækronernes nye farverige efterårsklæder og det mørke havs markante sølvskær i det skarpe efterårslys, og bliv blæst godt igennem på turen i toppen af brokonstruktionen.

Kommer du forbi Bridgewalking Lillebælt i efteråret, kan du fortsætte din tur på Hindsgavlhalvøen, der byder på masser af supplerende og skønne indtryk. Oplev fx de mange hjorte med imponerende, smukke gevirer, springe rundt, eller tag en tur til Fæstningebyen Fredericia, hvor de flotte volde, indkapsler området.

Udover at prøve Bridgewalking, finder du herunder nogle flere idéer til efterårsaktiviteter.
Inden dit besøg på Bridgewalking Lillebælt anbefaler vi at læse de praktiske informationer.

Hold øje med vores Facebook side, hvis du løbende vil følge med i vores aktiviteter.

Idéer til efteråret i nærområdet Middelfart og Fredericia

Bridgewalking Lillebælt er lokaliseret i et spændende område, der byder på lidt for enhver smag.
Leder I efter idéer og aktiviteter til efteråret, kan I finde inspiration herunder.

  • KULTUR:

Er I til teater og kultur kan I med fordel kombinere Bridgewalking med en tur i Teatret i Fredericia, som netop har åbnet deres nye forestilling “Klokkeren fra Notre Dame”, som kører i hele efteråret og vinteren med.

  • UDENDØRSAKTIVITETER:

Skal I på bridgewalking med børnene i efteråret, kan I tage dem med i Madsby Legepark bagefter, hvor de kan brænde det sidste krudt af inden Netflix og kastanjedyr igen kalder.

  • KUNST:

Har I fået nok af udendørsaktiviteter for den dag, kan I også vælge at tage en tur på CLAY Keramikmuseum i efterårsferien. Her kan I bl.a. opleve udstillingen “Slip fantasien løs!” og besøg “Skatkammeret”, som gemmer på masser af vidunderlige fund fra de seneste 235 års dansk design- og industrihistorie og få en kop varm kaffe og kage i caféen.

Nyd efteråret!