Teambuilding

Firma teambulding med Bridgewalking kan være en sjov og udfordrende aktivitet, som kan bruges til at styrke teamwork og samarbejde i en gruppe og lade jer blive godt rystet sammen.

Tag på teambuilding med dine kollegere og oplev Lillebælt fra toppen

Bridgewalking er en fælles udfordring, hvor hele holdet skal arbejde sammen for at nå målet. Den er med til at skabe en følelse af fælles mål og bidrage til at opbygge tillid og samarbejde i gruppen. Og netop tillid er vigtig, da Bridgewalking kræver tillid til ens teammedlemmer og instruktørerne. Denne tillid kan skabe større forståelse for samarbejde og sammenhold i gruppen.

At gennemføre en teambuilding aktivitet som Bridgewalking hjælper og så med at forbedre kommunikationen på holdet. Mens man går på broen, skal holdet kommunikere og samarbejde for at navigere gennem udfordringerne og nå målet.

For nogle kan Bridgewalking godt være en udfordrende oplevelse, når man skal bevæge sig 60 meter oppe på broen. Det kan hjælpe med at overvinde frygt og styrke ens egen og holdets modstandsdygtighed og igen skabe en følelse af styrke og tillid, når gruppen overvinder udfordringen sammen.

Endelig skal man ikke glemme at fejre successen, når man er nede på jorden igen. Som du kan se i videoen længere nede med fodboldklubben Sønderjyske, så skaber det en følelse af samhørighed og styrker holdets motivation og engagement.

Samlet set kan bridgewalking være en sjov og udfordrende aktivitet, der kan bruges til at styrke teamwork og samarbejde i en gruppe. En tur på broen er en unik oplevelse og egner sig godt som teambuilding eller som et break i jeres møder og travle hverdag.

Der er plads til 20 gæster på et hold, som ledsages af en guide. Vi kan sende hold afsted med 15 min. interval. Kontakt os og hør om mulighederne på 88 32 58 00 alle hverdage mellem 09.00 og 14.00 eller send en forespørgsel via dette link.

Efter en dag med teambuilding på broen er der gode muligheder for overnatning nær Fredericia og Middelfart. Se mulighederne for:

Overnatning i Fredericia

Overnatning i Middelfart

 

SønderJyskE på teambuldingtur