Bryllup på Den Gamle Lillebæltsbro

At blive viet er i sig selv en ganske unik oplevelse, men at blive viet i det fri i 60 meters højde – med en fuldstændig fantastisk udsigt ud over Lillebælt, Jylland og Fyn – sender jer i den 7. himmel i mere end én forstand.

Det første brudepar der blev viet på toppen af broen.
Fotograf: Laust Jordal

Udendørs bryllup på bro og på land

Der er plads til 20 gæster på hvert hold, og derfor er det muligt at få op til 17 gæster med på broen ud over jer selv og en giftefoged. På broen går I på række efter hinanden og er fastspændt med en sikkerhedsline. I skal være iført en udleveret heldragt og har dermed ikke mulighed for at have smoking eller brudekjole på. I stedet giver vi mulighed for, at man kan pynte heldragterne, hvis man har lyst til det.

Minimumshøjde for at komme op på Bridgewalking er 140 cm. Turen anbefales ikke for gangbesværede.

Selve vielsen sker på midten af broen, mens udveksling af ringe og underskrivelse af vielsesdokumenter foregår på land. Der må ikke medbringes løse genstande på broen af sikkerhedsmæssige årsager, og dermed kan alle gæster opleve denne del af seancen på land – samlet omkring brudeparret.

Fotograf: Steffen Stamp

Billeder af brudeparret under selve vielsen på broen kan indgås efter aftale med Bridgewalking Lillebælt. Der må ikke medbringes hverken almindeligt kamera, GoPro kamera eller kameratelefon. Guiden tager billeder med sin telefon, som efterfølgende uploades på hjemmesiden. Ønsker I ikke jeres private bryllupsbilleder offentliggjort, bedes I nævne dette i samtalen med Bridgewalking. Har I ønske om at have en professionel fotograf med, kan I tale med Bridgewalking om mulighederne for dette.

Hele seancen på bro og land varer i alt ca. 2 timer.

For at blive viet på broen, skal der rettes henvendelse til Borgerservice i enten Fredericia eller Middelfart Kommune samt til Bridgewalking Lillebælt, for at få en aftale i stand om vielse på broen.