I forbindelse med afviklingen af cykelløbet ”Post Nord – Danmark rundt” den 18. august kan der være trafikale udfordringer i Middelfart mellem klokken 12.45 og 13.30. Skal du frem til os i dette tidsrum, er det en god idé at køre hjemmefra i god tid.

Bridgewalking
Find inspiration til andre gode oplevelser ved Lillebælt.

Den Gamle Lillebæltsbro ligger midt i Danmarks største marine Naturpark, og området byder på sports- og friluftsaktiviteter, natur og dyreliv, kulturoplevelser i Fredericia og Middelfart samt overnatningsmuligheder og spisesteder for enhver smag og pengepung. Der er noget for alle – og kort afstand mellem de gode oplevelser!

Find inspiration til forskellige aktiviteter nedenfor – og se flere forslag på bookinglillebaelt.dk

En sommerdag ved bæltet

Prøv ”en sommerdag ved bæltet” og kombiner en sejltur på Lillebælt med kulturliv og oplevelser i Fredericia og Middelfart

CLAY Keramikmuseum

Besøg CLAY Keramikmuseum Danmark, der er det førende museum for keramisk kunst, kunstværk og design i Europa. Museet ligger smukt placeret på kanten af Lillebælt.

 

Madsby Legepark

Tag de mindste i familien med til Madsby Legepark, der er et slaraffenland for aktive børn og deres voksne.

Guidet tur på Fredericia Vold

Tag med på en guidet tur på Fredericia Vold og hør historien om, hvordan Danmark blev forvandlet fra europæisk stormagt til lilleputstat.

Shopping

Gå på opdagelse i Fredericias eller Middelfarts mange butikker, hvor du finder et stort udvalg af både kendte brands og specialiteter.

Mad og drikke

Stil sulten og tørsten på vores barer, caféer og restauranter – her er noget for enhver smag!

Overnatning

Bliv bare til i morgen – der er masser af overnatningsmuligheder i Fredericia og Middelfart. Skal det være luksuriøst eller enkelt? Tæt på byen eller i grønne omgivelser? Måske i det fri?