Ferie med børn

Bridgewalking er for alle over 140 cm, og er en rigtig god familieaktivitet for dem, der har mod på at prøve en anderledes og ganske særlig oplevelse.

I 60 meters højde går man henover Den Gamle Lillebæltsbro i hold af 20 personer. I følges med en erfaren og dygtig guide, der fortæller om broen og omgivelserne.

Forbered jer på en enestående familieaktivitet med børnene – enten i forbindelse med en ferie eller blot en fridag ud i det blå – og book jeres familietur nu.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen i højden.

Krav i forbindelse med bridgewalking

Man skal af sikkerhedsmæssige årsager være minimum 140 cm høj for at komme med på en tur. Har I små børn med under 140 cm, er der mulighed for at opholde sig på den store naturlegeplads ved Velkomstcentret, mens andre i familien er på Bridgewalking.

Skal I på ferie i Danmark og leder efter den helt rigtige familieoplevelse, er Bridgewalking en helt oplagt aktivitet. Det er både en sjov og udfordrende måde at være sammen på. I nærområdet ligger samtidig en masse andre ferie- og familieaktiviteter. Der er aktiviteter og overnatningsmuligheder, samt shopping- og spisemuligheder i både Fredericia og Middelfart – og kort afstand mellem de gode oplevelser i området! 

Få inspiration her